Teambuilding

Voor ieder team de juiste workshop

In een keuken moet je de taken goed verdelen, efficient werken en vooral goed communiceren. Een kookworkshop samen met je team draagt bij aan een goede onderlinge sfeer op een afdeling, buiten de kantoormuren met elkaar samenwerken geeft weer eens een totaal ander inzicht op de gezamenlijke prestaties.

  • Mis en place

  • Teamverdeling

  • Voor-, hoofd- en nagerecht

  • Wijnkeuze

We maken vooraf kleine groepjes en verdelen de taken. Elke groep krijgt een gerecht en binnen de groep worden de taken verdeeld. Vooraf wordt er met elkaar een tijdschema besproken zodat er ook met een doel wordt gewerkt. Iedere groep is ook verantwoordelijk voor het opdienen van het gerecht en de bij behorende dranken. Het minst leuke is de vaatwas, maar daar hebben we dan ook een handige hulp voor in de keuken die dit voor jullie gaat doen.

“Wij organiseren vaak workshops en trainingen voor ons sales-teams. Het draagt enorm bij aan de teamgeest en motivatie. De kooksessie bij Paul in de Kookstudio zijn erg populair bij onze mensen. De ongedwongen sfeer maar toch resultaat gericht bezig zijn maken het tot een succes evenement.”

Mike Kalken - HR manager
0%
TEVREDENHEID

Vraag naar de mogelijkheden of stel je eigen teamsessie samen.