Masterclass

Wordt een (on)bekende topkok

Je kunt geen TV-zender bekijken of er komt wel een kook- of bakprogramma voorbij. Het inspireert ons allemaal en ieder hobbykok wil zijn skills verbeteren. Waarom dan niet een masterclass ‘By Paul’. Hij leert je enkele simpele kneepjes van het vak. Hiermee kan je simpel en snel jouw gasten thuis verbazen en zullen jouw kookkunsten worden vergeleken met die van Sergio Herman, Jonnie Boer of Julius Jasper.

  • Snij technieken

  • Hoe leg je de basis van een goede saus

  • Wat is het verschil tussen blancheren en stomen

  • Smaakbeleving

Een masterclass kan je één op één met Paul doen of samen met je partner, vriend of collega. Een MC is standaard 3 uur en kost € 225,00 (incl. BTW), een tweede deelnemer betaald € 125,00. Alles is in begrepen, je kunt vooraf ook aangeven wat je graag zou willen leren. En uiteraard gaan jullie na afloop de gerechten ook zelf beoordelen.

“En kan best een aardige gehaktbal maken en goede goulash is mij ook niet vreemd, maar toch wilde ik graag wat meer verbreding. Paul is een vakman en heeft enorm veel geduld, buiten dat het erg gezellig was heb ik veel geleerd – en thuis waren ze erg enthousiast.”

Jeanett - hobby kok
0%
TEVREDEN!
DEEL HET

Catering en kookstudio Van der Hulst.

Heb je specifieke wensen, bel of mail ons met je vraag of stuur een bericht via Messenger.